علم‌الهدی: اربعین قرارگاه بازخوانی درس امام‌شناسی و عبرت‌های عاشوراست پزشکیان: با نیروهای نظامی هماهنگیم/ استعفا نخواهم داد پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند

واکنش نماینده مجلس به بیانیه اخیر روسیه و شورای همکاری خلیج فارس

واکنش نماینده مجلس به بیانیه اخیر روسیه و شورای همکاری خلیج فارس نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی، در واکنش به بیانیه اخیر روسیه و شورای همکاری خلیج فارس، گفت: سفیر روسیه احضار شده تا ابعاد موضوع روشن شود و کشور روسیه، موضع دقیق خود را در این مورد مشخص نماید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی علیزاده برمی، نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی، در واکنش به بیانیه اخیر روسیه و شورای همکاری خلیج فارس، اظهار کرد: مهم‌ترین و اصلی‌ترین چیزی که ما به دنبال آن هستیم، منافع ملی و امنیت ملی ما است.

 

علیزاده افزود: اخیرا کشورهای حوزه خلیج فارس بیانیه‌ای صادر کردند که در قسمتی از آن به بخشی از تمامیت ارضی ما خدشه وارد شده است. لذا وزارت خارجه، بلافاصله سفیر روسیه را احضار کرده تا از ابعاد موضوع آگاه شود و کشور روسیه، باید موضع دقیق خود را در این مورد مشخص نماید.

 

وی تصریح کرد: به همه دنیا اعلام می‌کنیم که امنیت ملی خود را با هیچ چیز معامله و معاوضه نخواهیم کرد.

 

نماینده مجلس یازدهم با اشاره به قدرتمند شدن ایران در ابعاد مختلف، گفت: ایران قدم به قدم در جهت قدرتمندتر شدن جلو می‌رود. عضویت ایران در شانگهای به عنوان یک عضو اصلی، دعوت رئیس بریکس از رئیس جمهور ما برای شرکت در اجلاس آینده بریکس، حضور پرقدرت ایران در آب‌های خلیج فارس و دریای عمان و همچنین دریاها و اقیانوس‌های جهان، از سرگیری روابط با عربستان، سفر رئیس جمهور ما به آمریکای جنوبی و سفر اخیر رئیس جمهور به آفریقا، همه و همه نشان از قدرتمندتر شدن ایران در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی است و طبیعتاً شاید برخی این موارد را نپسندند .

 

وی یادآور شد: در حال حاضر نمی‌توان در مورد اقدام اخیر روسیه، موضع دقیق گرفت زیرا باید جوانب امر مشخص شده و کشور روسیه نیز اعلام موضع نماید و سپس بر اساس آن، طبق قاعده همیشگی نه شرقی،نه غربی، جمهوری اسلامی عمل خواهیم کرد.

 

نماینده مردم سمنان با تاکید بر پیگیری این موضوع در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: مجلس یازدهم به طور جد، پیگیر این اقدام خواهد بود و پس از بررسی‌های کافی، مجلس شورای اسلامی واکنش و اقدامات لازم را به عمل خواهد آورد./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار